ANBEFALINGER

Citat fra LinkedIn:

"I min tid som chefredaktør for Illustreret Videnskab arbejdede jeg i seks år sammen med Nanna Berentzen Østergaard. Jeg kender derfor Nannas stærke kompetencer som grafisk designer.

Ambition, nytænkning og originalitet er tre nøgleord, som beskriver Nannas måde at arbejde på. Derudover besidder hun både journalistisk tæft og analytisk sans, hvilket sikrer, at der altid er tæt sammenhæng mellem hendes grafiske løsninger og de pointer og budskaber, som skal formidles.

Som kollega og samarbejdspartner er Nanna yderst professionel, lyttende og fleksibel, og hun går gerne en ekstra mil for at nå frem til et resultat, som alle involverede er glade for. I tilgift er Nanna begavet med et sjældent humoristisk talent, som hun gavmildt lader sine omgivelser nyde godt af.

Både fagligt og socialt er Nanna derfor en gevinst for enhver arbejdsplads, og hun har mine allervarmeste anbefalinger."

14. nov. 2016
Jens E. Matthiesen
Chefredaktør for Illustreret Videnskab 1996-2012

Citat fra LinkedIn:

"Nanna er ikke alene en fantastisk dygtig grafiker/layouter, hun er også et fantastisk vidende mennesker og på toppen af det hele - udstyret med en helt utroligt befriende humor. Ingen tvivl om, at Nanna er en fem-stjernet kollega.

Jeg har arbejdet tæt sammen med Nanna på udviklingen af Bonniers bogprojekt Videnskabens Nye Verden, hvor Nanna var grafisk idé- og ankermand på hele projektet. Fra begyndelsen viste Nanna overblik og grafisk forståelse for både detaljer, elementer og værkets samlede udtryk og værdi for læserne. Ofte befandt jeg mig i en situation, hvor Nannas grafiske overblik distancerede mit arbejde med indholdet. For Nanna kan også løfte blikket fra det rent grafiske og byde ind med præcision og detaljeforståelse på det indholdsmæssige.

Nanna har et vindende og givende væsen, som det er en fornøjelse at være i nærheden af og i særdeleshed at være en del af. Nanna bruger sin naturlige empati i sin sparring og tilgang til opgaverne. Nanna vil være en gevinst på enhver arbejdsplads med behov for et stærkt visuelt udtryk og hvor et højt fagligt niveau prioriteres samtidig med at der er plads til at have det sjovt.

29. marts 2017
Torben R. Simonsen
Redaktør på Pilot bogen Videnskabens Nye Verden

Citat fra anbefaling:

"Nanna Berentzen Østergaard har siden d. 1/8 2006 været ansat i layoutafdelingen på Illustreret Videnskab, hvor jeg var hendes chef i 7,5 år.
...
Nanna har lige fra starten af sit ansættelsesforhold udvist et stort engagement og stor interesse for formidling af kompliceret stof. Nanna har også eksperimenteret og sat sit eget personlige præg på en lang række artikler, uden layoutet er faldet uden for Illustreret Videnskabs rammer.

Samtidig er Nanna en yderst effektiv, initiativrig og social kollega, som kan arbejde selvstændigt og også har nemt ved at indgå i et team. Jeg kan derfor give hende min varmeste anbefaling."

18. august 2014
Hanne Bo
Layoutchef, I Form tidl. Art Director, Illustreret Videnskab

Citat fra anbefaling:

"At skrive en udtalelse om Nanna Berentzen Østergaard er nok det behageligste jeg kunne forestille mig. Sommetider kan det være lidt af en kunst at balancere mellem en nogenlunde positiv udtalelse og sandheden, men i Nannas tilfælde er det herligt enkelt: Hun er enestående. Både professionelt og menneskeligt.

Nanna har mange talenter og bruger dem godt.
Hun er usædvanlig kreativ, har en meget fin grafisk fornemmelse, en udpræget æstetisk sans samt blik for detaljer. Disse grundelementer for at være en god grafiker kombineret med intelligens, indsigt, overblik og viden resulterer i hele koncepter, som er tæt på det perfekte – og udover, hvad man kunne have forestillet sig.
Og som om det ikke var nok, så er hun også grundig og samvittighedsfuld.

Derfor kan jeg kun give Nanna mine allerbedste anbefalinger."

2002
Gitte Kjems
Liniekoordinator, Linien for Grafisk Design, Design Seminariet.

Citat fra LinkedIn:

Super skarp, intelligent og stort overblik...og altid en stor stor fornøjelse at arbejde sammen med.

2. december 2016
Claus Lunau, Illustrator

Citat fra LinkedIn:

"Nanna is not only a very skilled layouter, but also a joy to work with because she is open, funny and just makes you smile."

6. december 2016
Andrea Voigt
Editor, Wetenschap in Beeld, The Netherlands, Co-owner of Taalbureau IJ Translation Agency

Vedrørende Nannas norskkundskaber:

“I årene fra 2004 til 2016 da jeg oversatte artikler til den norske utgaven av Illustrert Vitenskap, møtte jeg Nanna flere ganger under de årlige redaksjonsmøtene i København. Overraskelsen i 2006: Nanna snakket et flytende og lett forståelig norsk! Og uten misforståelser skjønte hun alt jeg sa til henne. Nanna må delvis ha vokst opp med norsk, trolig fra Vestlandet så vidt jeg hører, for det hun presterer på et fremmed språk, lar seg ikke plukke opp i løpet av tilfeldige skiferier. At hun takler samtaler på norsk på et modent nivå, er hevet over enhver tvil.

Oslo, Norge d. 26. september 2017
Truls Holst Kopperud, forlegger & oversetter NFF”