Masterclass 1

Masterclass i Magasindesign på DJMX august 2015. Gæstelærere: Trevett McCandliss & Nancy Campbell, New York City. Arrangeret af Niels Bøje Ziegler. Masterclass'en bestod af bundne opgaver indenfor typografi og ændring af denne ved hjælp af vektorerne, brug af naturmaterialer, typografi konstrueret af ting samt hånskrevne rubrikker med blæk osv. Dette opslag er et eksempel på modificeret typografi.
Masterclass i Magasindesign på DJMX august 2015. Gæstelærere: Trevett McCandliss & Nancy Campbell, New York City. Arrangeret af Niels Bøje Ziegler. Masterclass'en bestod af bundne opgaver indenfor typografi og ændring af denne ved hjælp af vektorerne, brug af naturmaterialer, typografi konstrueret af ting samt hånskrevne rubrikker med blæk osv.

Masterclass i Magasindesign

Masterclass på DMJX arrangeret af Niels Bøje Ziegler.
Lærere: Trevett McCandliss & Nancy Campbell, New York City.

Vi arbejdede med bundne opgaver indenfor magasindesign. Vi fik udleveret et udvalg af billeder til hver opgave. Vi skulle så arbejde med typografi på naturmaterialer eller lave bogstaver med ting så forskellige som perler, fjer, tomater eller flydende blæk. Typografien skulle f.eks. spejle billedet, understøtte det eller være en kontrast. Desuden arbejdede vi med at flytte vektorer i en eksisterende typografi, så der opstod helt nye typografiske elementer. 

 

Masterclass i Magasindesign på DJMX august 2015. Gæstelærere: Trevett McCandliss & Nancy Campbell, New York City. Arrangeret af Niels Bøje Ziegler. Masterclass'en bestod af bundne opgaver indenfor typografi og ændring af denne ved hjælp af vektorerne, brug af naturmaterialer, typografi konstrueret af ting samt hånskrevne rubrikker med blæk osv. Dette er et eksempel på brug af naturmaterialer og blæk.

Arbejde med naturmaterialer og blæk